maanantai 15. elokuuta 2011

Se olis tämä neiti sitten umpparia kevyempi

Yllättäen edellis viikolla jouduin sitten umppari leikkaukseen, olihan tuo vatsa jo vaivannut mutta tuli jotenkin jalat alta vievä kipu aalto ja tunne siitä ettei nyt kaikki ole niinkuin pitää. Lääkärille varailin ajan ja ajattelin että menen kun työt ovat ohitse, kipu siinä asteittain voimistui ja välillä helpottikin. Lääkäri laittokin tutkimuksin jälkeen tipan ja morfiiniä ja ambulanssilla Seinäjoelle sairaalaan. Seinäjoellä sitten kävin kokeissa ja kaikki vain tuki tietoa siitä että edessä on leikkaus. Hoitajat kävivät sitten ilmoittamassa että seuraavana minä lähden leikkaus-saliin, o-ou.... mikä tunne aalto siitä tulikaan, en ole koskaan ollut leikkauksessa joten alkoi aika huimaavasti jännittää. Onneksi oli ihania kanssa sairastajia ja sai juttu seuraa :)Leikkauksen jälkeen tokkurassa heräilin ja pääsin takaisin osastolle. Ihanuutta minulla kävi siinä heti herattyäni vieraskin, serkkuni Minna. Ihana että hän jaksoi tulla, sairaallassa kun tuppaa olee kuitenkin niin jollain tapaa tympeetä makoilla.
Seuraavana päivänä pääsin jo kotiin onneksi, vaikka ne alku päivät eivät ollet kauheen mukavia eres kotona, sattui ja sai kävellä kun ankka, enkä päässyt edes sohvalle rakennetusta laiskan linnasta itse ylös :O Onneksi oli velipoika Juha apuna ja Tiina tuli jatkamaan. Mumma kanssa autteli ja siivoilikin meidän huushollin :)
Uskomatonta miten saamaton ihminen voi olla kun sattuu :/
Nyt ei niin enää satu mutta jotenkin turhauttaa kun täytyy ottaa varovasti, tämä jouten olo ei vaan sovi minulle.
Hyvänä puolena voisin ajatella että eipä enää koskaan tarvitse umpparia syyttää jos vatsaan sattuu.
Voi v-loppuna on siskon 20-vuotis juhlat, odotan jo malttamattomana.Ihanaa jeeeee. Ei ollakaan pitkään aikaan oltu samaan aikaan sisarukset liikentees.
Jemppuli pääsee kihniän kylään mumman ja papan huomaan. Jeminakin varmaan innoissaan kun pääsee muuallekkin tutkimaan, hänestä kun on tullut pikkuinen tutkimusmatkailija uusiin ja ihmeellisiin asioihin, iloisena aina esittelee että ka ka kun löytyy jotain uutta ja mielen kiintoista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti